Hotel City Plaza

Hotelul este situat ultracentral și totuși într-o zonă surprinzător de liniștită. Localizat în apropierea Parcului Central și a Primăriei Cluj-Napoca, hotelul oferă un acces facil și rapid către instituții publice, centre universitare, medicale sau financiare dar și către zonele de interes turistic, restaurante, terase. Hotelul a fost gândit din perspectiva oaspetelui nostru și a beneficiilor pe care le obține alegând locația noastră: confort, eficiență, posibilitatea de a selecta dintr-o gamă diversificată de servicii și atenția la detalii.
Hotelul nostru vă așteaptă cu 85 camere pe 5 nivele, fiecare tip de cameră având un design distinct, original și facilități specifice menite să vă facă șederea cât mai placută. Vă punem la dispoziție și un centru de conferințe cu săli multifuncționale având o capacitate totală de 418 locuri, două restaurante cu specific internațional și asiatic și un centru SPA dedicat în intregime relaxării!
Ceea ce caracterizează serviciile noastre este permanenta atenție la așteptările oaspeților, disponibilitate, atitudine proactivă și adaptare continuă la cerințele acestora


Tarife recepție
Tip cameră Tarif
STANDARD SINGLE 145 Euro
STANDARD DOUBLE 165 Euro
SUPERIOR SINGLE 170 Euro
SUPERIOR DOUBLE 195 Euro
Tarife MedEvents
Tip cameră Tarif
STANDARD SINGLE 117 Euro
STANDARD DOUBLE 129 Euro
SUPERIOR SINGLE 111 Euro
SUPERIOR DOUBLE 125 Euro