Dragi colegi,

Congresul Naţional de Gastroenterologie, Hepatologie şi Endoscopie Digestivă Iaşi 2015, promite să fie un eveniment special.  Locul marilor idei şi împliniri ale românilor, al primei uniri, al primei universităţi, al primei societăţi ştiinţifice şi reviste medicale, al primei case memoriale, al primului spectacol de teatru în limba română etc, Iaşul este în acelaşi timp un oraş modern, vibrant şi  va contribui cu siguranţă la o atmosferă excepţională a manifestării noastre.

Suntem fericiţi şi onoraţi să vă invităm în acest loc drag nouă şi tuturor românilor!

Participarea la congresul din acest an este o oportunitate de a fi informaţi, de a vă conecta la gastroenterologia românească şi de a obţine competenţe noi.

Informaţie. Programul ştiinţific va cuprinde trei cursuri postuniversitare, urmate de sesiuni paralele, conferinţe, “state of the art”, care vor acoperi toate aspectele fierbinţi ale gastroenterologiei ultimilor ani. Menţionăm doar câteva subiecte de mare interes: tratamentul hepatitelor virale în 2015, bolile hepatice non-virale, conceptul de terapie “targeted” în bolile inflamatorii, precum şi cel de împuternicire a pacientului  în decizia terapeutică şi tehnici endoscopice recente.

Conexiune. Congresul va fi un prilej de a vă întâlni, conecta cu profesionişti cu aceleaşi pasiuni ca ale dumneavoastră, cu aceleaşi dileme  şi care trăiesc aceleaşi încercări zilnice în faţa pacienţilor. Comunicarea în timpul congresului, dar mai ales cea care ar putea continua dincolo de eveniment va contribui la dezvoltarea personală şi la un climat de colaborare între gastroenterologii din toate colţurile ţării şi, de ce nu, la formarea unei reţele de suport pentru fiecare dintre noi  atunci când ne confruntăm cu cazuri dificile.

Competenţă. Scopul final este de a oferi o îngrijire de maximă competenţă pacienţilor noştri. Participarea la congres vă va lărgi competenţele, vă va ajuta în activitatea dumneavoastră medicală, în soluţionarea problemelor medicale practice contribuind astfel la succesul dumneavoastră şi al gastroenterologiei româneşti.

Avem convingerea că acest congres va fi unul de neuitat, cel mai bun de până acum şi că veţi petrece zile fantastice în Iaşi.

 

1
PREŞEDINTE CONGRES
Prof. Dr. Carol Stanciu
1
CO-PREŞEDINTE CONGRES
Prof. Dr. Anca Trifan
1
CO-PREŞEDINTE CONGRES
Prof. Dr. Cristina Cijevschi Prelipcean

“Mens sana in corpore sano” – cât adevăr, câtă profunzime, în esenţă, în simplitate! Azi, când premiul Nobel pentru medicină s-a acordat pentru descoperirea GPS-ului intern, mai este valabil dictonul clasic?

1
CO-PREŞEDINTE CONGRES
Prof. Dr. Gheorghe Bălan