Testimoniale

Dan Sebastian Dîrzu
Președintele Comitetului de Organizare
Simpozionul Asociației Române
de Anestezie Regională
Într-o lume în care supraîncărcarea programului personal este o realitate ce face să pară rutina zilnică un tăvălug de sub care este imposibil să te desprinzi, organizarea unui eveniment științific și educațional medical de mare amploare poate părea imposibilă. În realitate, este posibil și chiar ușor, având alături profesioniștii desâvărșiți din echipa Medevents. De o eficacitate surprinzătoare știu cum să transforme o idee într-un proiect sustenabil și apoi într-un eveniment de succes. Vă invit să descoperiți bucuria de a avea alături o echipă de prieteni care să vă organizeze evenimentul. Indiferent că sunteți sau nu experimentați, veți fi surprinși de ingeniozitatea și capacitatea manageriala demonstrată de fiecare membru al echipei. Pentru ei problemele au soluții înainte să apară, nimic nu îi ia prin surprindere, nimic nu este imposibil de realizat. ”Excelența ca mod de viață” este alături de Medevents o realitate, iar perfecțiunea este o țintă ușor de atins.
Prof. Dr. Dan Lucaciu
Președintele Societății Române
de Ortopedie și Traumatologie
Sub imperiul amintirilor deosebite din memoria recentă a Congresului Societății Române de Ortopedie și Traumatologie, cu aceste gânduri vă scriu câteva rânduri despre colaborarea mea cu echipa MedEvents.A fost o deosebită plăcere în realizarea organizării acestui eveniment, grație priceperii lor am atins toate problemele pe care ni le-am programat de maniera pe care ne-am dorit-o astfel încât Congresul a avut un deosebit succes.Sper să păstrez  această colaborare și pe viitor, în caz că vom organiza și alte evenimente de altă natură. Eu le mulțumesc și le doresc noi succese.
Șef de lucrări Dr. Mihaela Lupșe
Președintele Conferinței Naționale
de Boli Infecțioase
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase în colaborare cu UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a organizat în cursul anului 2012 două evenimente medicale: Conferința Națională de Boli Infecțioase / Al II-lea Workshop Româno-Olandez de Boli Infecțioase și Masa rotundă ”Perspective interdisciplinare în bolile infecțioase” în cadrul Zilelor UMF.Ambele evenimente au fost organizate de firma MedEvents și s-au bucurat de un larg interes în rândul medicilor și rezidenților cu o participare de 200 de medici la conferință și 80 de medici la masa rotundă, atât din specialitatea de boli infecțioase cât și din alte specialități. Angajații acestei firme au dat dovadă de aptitudini deosebite și de un înalt profesionalism în organizarea de evenimente științifice. Modul în care am colaborat și rezultatul acestei colaborări mi-au confirmat valoarea lor ca organizatori, motiv pentru care am organizat împreună și cel de-al doilea eveniment.Manifestările științifice au fost larg popularizate și foarte bine organizate. Atât evenimentele științifice cât și cele sociale care le-au însoțit au fost foarte bine apreciate, constituind o referință pentru conferințele naționale de boli infecțioase ale anului 2012.Participanții din Olanda și Belgia au fost mulțumiți de organizarea științifică a conferinței și de condițiile de cazare și masă care le-au fost oferite.Firma MedEvents s-a ocupat atât de organizare cât și de tipărirea materialelor de promovare și informare precum și a celor științifice, toate fiind de cea mai bună calitate.Colaborarea cu firma MedEvents a fost una fructuoasă și o recomand cu încredere și căldură oricărei societăți care intenționează să organizeze un eveniment medical. Organizarea acestuia de către firma MedEvents îi va asigura succesul.
Prof. Dr. Radu Badea
Preşedinte SRUMB
Profesionalism, dinamism, eficiență. Acestea sunt câteva dintre caracteristicile firmei MedEvents. Este un grup de tineri entuziaști, foarte buni organizatori, cu o minunată capacitate de a fi peste tot, în toate punctele “fierbinți” ale unei manifestări științifice, fără a fi însă, bătător la ochi sau deranjant. Dimpotrivă, cu promptitudine, cu rezultate imediate și foarte bune, care asigură bunul mers al evenimentului și care îi asigură succesul.  Un eveniment care se organizează în parteneriat! Pentru că MedEvents vine cu soluții personalizate, fiind în acest fel un adevărat “proiectant” de manifestări științifice. Ar mai fi de adaugat utilizarea profesională a mijloacelor de comunicare actuale care, prin pagini de web atractive, creeaza vizibilitate. In final, certitudinea ca ceea ce s–a convenit se va intâmpla! Evident, într–o lume foarte dinamică, respectarea convențiilor este esențială.

Contact Rapid

Telefon: +40 364 146 681
Fax: +40 364 146 681
E-mail: contact@medevents.ro

Newsletter MedEvents